Versnellingsaanpak Twente - Opleveringsmoment 4 juli

05-06-2024

Op 4 juni 2024 vond het eerste online oplevermoment plaats van de Versnellingsaanpak Twente. Wil je de opname terugkijken of de presentatie nog eens doornemen? Of kon je niet aanwezig zijn? Zowel de opname van de bijeenkomst als de presentatie hebben we voor je klaarstaan. 

 

Tijdens de online bijeenkomst werd kort een uitleg gegeven over de versnellingsaanpak, teruggeblikt op de afgelopen aftrapperiode, een case uit de praktijk toegelicht en een aantal cijfers gedeeld. 

Voor een ieder die niet aanwezig kon zijn of de opname nog eens terug wil kijken, vind je hieronder de downloadlinks:

Ben jij benieuwd naar de voortgang van de versnellingsaanpak in Twente? En/of heb jij goede ideeën of feedback om de aanpak te verbeteren? Kom dan naar onze live bijeenkomst op 4 juli waar we een interactief programma doorlopen waarin we samen leren om uithuisplaatsingen in Twente terug te dringen met een aansluitende borrel.  

En: vanaf september organiseren we maandelijks op iedere eerste donderdag van de maand van 12:00-12:30 een online bijeenkomst via Teams. 

Wil jij uitgenodigd worden voor deze bijeenkomsten? Laat dan je email-adres achter in dit formulier, dan ontvang je de uitnodiging(en) in je Outlook agenda.

Cookie-instellingen