Publicatie nota van inlichtingen 1

05-03-2024

Er zijn in de afgelopen periode in totaal 1.461 vragen gesteld in beide hoofdtenders. De antwoorden hierop zijn inmiddels gepubliceerd. Deze kunt u vinden in Mercell in beide tenders onder “Vraag & antwoord” onder tabblad “gepubliceerd”.

Publicatie nota van inlichtingen 1

Behorende bij:

T71048 Hoofdtender 1) Toelatingsprocedure inkoop Jeugdhulp en Wmo 2025 Twente en

T71675 Hoofdtender 2) SAS-procedure inkoop Jeugdhulp 2025 Twente

U kunt de vragen groeperen onder “referentie”. Dan ziet u alle vragen die betrekking hebben op hetzelfde onderwerp onder elkaar. Ook kunt u de vragen en antwoorden exporteren via een PDF of Excel. Dit kan via de drie puntjes rechtsboven in het scherm.

Nota van inlichtingen 2

Vanaf nu start de tweede nota van inlichtingen. Hierbij kunt u verduidelijking vragen op de door ons gegeven antwoorden van nota van inlichtingen 1. Het is dus verstandig om alle vragen en antwoorden goed door te nemen. De deadline van het stellen van vragen voor de nota van inlichtingen 2 is dinsdag 12 maart 11:00.

Bij het stellen van de vraag dient u te verwijzen naar het vraagnummer (uit de eerste nota van inlichtingen). Dit vereenvoudigt voor ons de beantwoording aanzienlijk.

U hoeft (mits u goed verwijst) geen teksten uit Mercell over te nemen. Graag ook geen verzameling van vragen stellen in één vraag: wij wijzen vragen toe aan verschillende collega’s en dit is lastig als u meerdere vragen in één keer stelt.

Cookie-instellingen